Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
MINDEN NEGYEDIK ALUDOBOZT AUTOMATÁBAN GYŰJTENEK VISSZA Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Kriszta   
2017. május 09.
ImageMagyarországon évente 300-450 millió üdítős- és sörös aludobozt gyűjtenek szelektíven, és ebből mintegy 100 millió darabot már az ország 200 pontján elérhető aludoboz-visszagyűjtő automatákba dobnak be. Az automatahasználók 41%-a azért választja a szelektív gyűjtésnek ezt a formáját, mert környezettudatosan szeretne élni, 46%-ukat viszont inkább a dobozokért kapott pénz motiválja.
Tovább...
 
NEMZETKÖZI ELISMERÉS A CAMPUSNAK Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2017. május 09.
ImageNemzetközi szintű elismerést kapott az idén tíz éves debreceni Campus Fesztivál, a legkomolyabb európai minősítő szervezet, az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) a legmagasabb szintű minősítést adta a debreceni rendezvénynek. Az értékelésnél fontos szempont volt, hogy a Campus kulcsszereplő a kelet-magyarországi fiatalok elérésében és minőségi időtöltést biztosít zenei felhozatalával és a fesztivál kísérőprogramjaival.
Tovább...
 
Megszűnt az átmenő forgalom, biztonságosabb lett közlekedés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 09.
Az átmenő forgalom megszüntetésével és egy közösségi tér kialakításával biztonságosabbá tették a közlekedést és a várakozást a Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskolánál. A 14,5 milliós beruházást saját forrásból finanszírozta a város. A főbejárat előtti teret ünnepélyes keretek között avatták fel tegnap délelőtt.
Tovább...
 
Fa Nándor a Korzón hétfő este Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 08.
Az ötszörös földkerülő vitorlázó, Fa Nándor lesz a főszereplője a velencei Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár "Unalmas hétfők, érdekes emberek" sorozata nyitóeseményének május 8-án.
Tovább...
 
Ma féláron nyalhatunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 08.
Ma tartják a magyar kézműves fagylalt napját, mely alkalomból féláron lehet fagylaltozni a résztvevő fagyizókban.
Tovább...
 
Ezerötszáz végzős diákját búcsúztatta a királyi város Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 08.
ImageMéltó módon, a Városház téren rendezett hagyományos városi ballagáson búcsúztatta végzős középiskolásait Székesfehérvár. Idén 1500 diák sorakozott fel a Városház téren, ahol dr. Cser-Palkovics András polgármester és Sipos Imre, a székesfehérvári középiskolai campus-ért is felelős miniszteri biztos köszöntötte a fiatalokat. A végzősök nevében Börcsök Olivér vasváris gimnazista mondott beszédet, az ünnepségen közreműködött az Alba Regia Szimfonikus Zenekar.
Tovább...
 
Köszöntötték a száz éves Rodler Győzőt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 08.
ImageA száz éves Rodler Győzőt köszöntötte Székesfehérvár polgármestere, két önkormányzati képviselője és Törő Gábor országgyűlési képviselő. Tóvárosi otthonában látogatták meg az ünnepeltet, átnyújtották számára a miniszterelnök által aláírt emléklapot és a város ajándékát.
Tovább...
 
Turisztikai évadnyitó a megújult Fehérvári Ajándékboltban Nyomtatás E-mail
Írta: OKK   
2017. május 08.
ImageDr. Cser-Palkovics András polgármester és F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője sajtótájékoztatón számoltak be a tavalyi turisztikai szezon sikereiről, valamint az idei szezon újdonságairól. A tájékoztató keretében sor került a megújult Fehérvári Ajándékbolt megtekintésére is.
Tovább...
 
Babák Rózsakertje: ezúttal is siker! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 08.
Verőfényes napsütés, remek idő, gyönyörű zöld, virágos környezet, rengeteg aranyos csöppség: ez volt a Babák Rózsakertje 2017-es ünnepsége. Velence városának egyik jellegzetes, emblematikus eseménye idén is százakat vonzott a Babák Rózsaparkjába, ahol 94 olyan helyi kisgyermek ültetett el szülei segítségével 1-1 rózsatövet május első szombatján, akik az elmúlt egy esztendőben látták meg a napvilágot.
Tovább...
 
Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 05.
ImageMegannyi EGYEDI KÉZMŰVES egyedi kínálja majd portékáit, úgy mint sajtot, szörpöt, lekvárt, mézet, zöldséget, fűszereket, szappant, krémet, gyertyát ......
Tovább...
 
Egy világpolgár, aki Székesfehérváron is otthon van Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely, Stettler Zsuzsanna   
2017. május 05.
A Székesfehérvár múltjában fontos szerepet játszott Kégl-család leszármazottjának kiállítása nyílt meg az Öreghegyi Közösségi Házban. George Kégl festőművész alkotásait a tárlat kurátora, Székesfehérvár polgármestere és a városrész önkormányzati képviselője ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A többek között portrékat, aktokat, csendéleteket bemutató tárlat június 11-ig látogatható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12013 - 12023 / 20414